maandag 14 september 2015

Even wat tussendoortjes.

Vanaf dat ik HAVO 5 nog een keertje mocht overdoen ben ik gaan breien, toen kon dat nog in de klas. En al die jaren in de gezondheidszorg heb ik wat afgebreid, vooral in de nachtdiensten. Dat was nog in de tijd van de Ariadne toen die nog vol stond met leuke patronen, ik heb er heel wat van gemaakt. Het breien kwam wat in het slop omdat ik andere bezigheden kreeg. Maar ja oude liefde roest niet en toen Wieke kwam met de Fair Isle sampler 2 dacht ik die wil ik meedoen.
 
Elke week een patroontje, dit zijn week 1 en 2. En wat is het weer heerlijk om te doen.
Ik ben het nog niet verleerd.
 
Verder zag ik op ons quiltclubje van de Ferknipte Frouwlju en geweldig leuk patroontje waar Grietje aan werkte. Een redworkpatroontje met daaromheen lapjes, zodat er een klein quiltje uit ontstaat, nu ben ik niet van de kleine quiltje, want wat moet je ermee. Maar ik vond het zo leuk en zij wilde er wel eentje voor me meenemen want ze ging toch vaan Wietske en wilde er wel eentje voor me meenemen.

En het schiet al aardig op, helaas want het is heerlijk om te doen. Ik heb alleen ander garen gepakt uit mijn voorraad, blomstergarn want ik had nog wel wat over van de Romantic Sampler. Met dit garen ligt het er iets meer bovenop.

Dit is een proeflapje om het even uit te proberen, wie weet wat daar ooit nog mee gemaakt wordt.